Eminem, TOBEY şarkısının klibinde geçmişi hatırlattı

© Jeremy Deputat

12 Temmuz’da The Death of Slim Shady (Coup de Grâce) isimli 12. stüdyo albümünü yayınlayacak olan Eminem, albümün ikinci çıkış parçası olan Big Sean ve BabyTron düetli Tobey‘nin müzik videosunu yayınladı.

Cole Bennett yönetmenliğinde çekilen videonun normalde 5 Temmuz Cuma günü gelmesi planlanıyordu ancak yaşanan bazı aksaklıklar sonrası 3 gün gecikmeli şekilde dinleyenlerle buluştu.

Cole Bennett’in birçok müzik videosundan alışık olduğumuz şekilde, bol efektli olarak hazırlanan videoda özellikle Eminem’in verse’ündeki görüntüler, izleyenleri geçmişe götürdü. Eminem’in verse’e girdiği ilk kısımda kapısında oturduğu kapı, çocukken oturduğu evin kapısı. Zaten evin üstünde yazan 19946 sayısı da yine evin adresi 19946 Dresden Street‘ten geliyor.

Eminem, çocukluğunu geçirdiği bu evi, The Marshall Mathers LP ve The Marshall Mathers LP2 albümlerinin kapağında da kullanmıştı.

Müzik videonun sonlarında Eminem’in yüzüne taktığı maske ise 13. Cuma serisinde yer alan karakterlerden olan Jason Voorhees‘a ait. Em, özellikle gençliğinde bu maskeyi ve Voorhees karakterinin giydiği kıyafetlerle testereyi düzenli olarak kullanmıştı.

Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki İçerik

MOTİVE'nin Kıbrıs'taki konserinde kaos!

Sonraki İçerik

Arda Gezer duyurdu: ŞEHİNŞAH'ın Patron ve Ceg'le düetleri yolda!

İlgili İçerikler