Critical, UZI, Heijan ve Muti’den konuşulan tanıtım!

Critical, UZI, Heijan ve Muti, sürpriz bir şekilde 18 Eylül Çarşamba akşamı Instagram hesaplarından ortak bir şekilde bir tanıtım videosu yayınladı.

Bu tanıtım videosu, 4 rap sanatçısının ortak şarkısı HER YER FAVELA‘nın 19 Eylül Perşembe gecesi yayında olacağını belirtiyordu. Parça, ilk kez Red Bull‘un, UZI ve Güneş‘i karşı karşıya getiren formatı SoundClash‘te seslendirilmiş ve sosyal medyaya sızan kesitleriyle ilgi görmüştü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Critical (@celooshoote)’in paylaştığı bir gönderi

HER YER FAVELA isimli şarkı, 4 önemli rap sanatçısının bir araya gelmesinin yanı sıra, tanıtımıyla da şimdiden oldukça ilgi gördü ve konuşuldu. Tanıtımda, bir sosyal medya kullanıcısı önündeki tablette TikTok platformunda gezinirken benzer sound’da üretilmiş rap şarkılarına maruz kalıyor. Bu şarkılar BEGE, Lvbel C5, Murda, Tepki, Jeff Redd gibi isimleri içeriyor.

Parçanın aktörlerinden Critical, Instagram hesabının story bölümünden yaptığı paylaşımda parçanın bir diss parçası olmadığını belirtti. Parçalar birleştiği zaman, ortaya çıkan sonuç şöyle oluyor: Bu dörtlü, piyasanın dinamikleri ve son dönemde üretilen parçaların benzerliğinden memnun olmadığını belirtirken, kendi parçalarının bu noktada ayrı bir yerde durduğunu belirtmek istiyor.

Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki İçerik

DIDDY, 3 FARKLI SUÇTAN TUTUKLANDI!

Sonraki İçerik

Travis Scott ve Spotify, Days Before Rodeo belgeseli için buluştu

İlgili İçerikler