Travis Scott ve Spotify, Days Before Rodeo belgeseli için buluştu

Travis Scott, 18 Ağustos 2014 tarihinde çıkardığı Days Before Rodeo isimli ikonik mixtape’ini, yıllarca süren bekleme sonrasında Spotify başta olmak üzere tüm dijital platformlara getirmiş ve yeniden mixtape’i tüm dünyada konuşulur hale getirmişti.

Travis, mixtape’in dijital platformlara gelmesiyle beraber Spotify’la bir anlaşma yaparak, mixtape’le alakalı bir mini belgeselin parçası oldu.

Spotify’ın resmi YouTube hesabından yayınlanan 23 dakikalık belgesel, izleyenleri Travis Scott’ın geçtiğimiz Ağustos ayındaki Atlanta konserine götürüyor. Bahsi geçen konserde Travis’in DJ’i, Cactus Jack Records’un prodüktörü CHASE B‘ydi. Ayrıca, Quavo da konserin konukları arasındaydı.

Spotify Presents: Travis Scott’s Days Before Rodeo Concert Film adındaki belgesel hakkında Spotify’ın R&B/Hip-Hop Sanatçı Anlaşmaları Müdürü Josh Peas, “Days Before Rodeo, dönemini tanımlayan projelerden biri. Travis ve ekibiyle bu konuda anlaşarak, eski anıları dinleyenler için geri getirme şansı yakaladık. Bu konser belgeseli, projenin sahip olduğu enerjiyi izleyenlere aktarabilecek.” şeklinde konuştu.

Total
0
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki İçerik

Critical, UZI, Heijan ve Muti'den konuşulan tanıtım!

İlgili İçerikler